Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان دانشگاه‌های مجارستان و هند سعی دارند با تحقیق بر روی یک سری بیماران خاص و بررسی مشخصات کرم‌های جهش یافته درمانی نهایی برای سرطان‌های خاص پیدا کنند. طبق اطلاعات به دست آمده تحقیقات دانشمندان با کمک فناوری هوش مصنوعی پیش می‌رود و افراد سعی دارند با بررسی دقیق داده‌ها راهی برای پایان دادن به سرطان را کشف کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشمندان مذکور بیشتر تمرکز خود را بر روی نوع سرطان فاوو قرار داده‌اند که باعث تولید بیش از اندازه آدرنالین می‌شود. این سرطان به نحو بسیار دشواری تشخیص داده می‌شود و بسیار کشنده است. با تحقیقات صورت گرفته بر روی یک سری از بیماران سرطان فاوو، هوش‌های مصنوعی توانسته‌اند کرم جهش یافته‌ای را تشخیص دهند که می‌تواند برای درمان بیماران مفید باشد.

هوش‌های مصنوعی به پروتئینی به نام SDHB دست پیدا کرده‌اند که باعث ایجاد انرژی بالا در بیماران سرطان فاوو می‌شود. کرم‌های جهش‌ یافته نیز قادرند با این پروتئین مقابله کنند و جلوی آن را بگیرند اما دانشمندان باید ابتدا این کرم‌ها را به شکلی جدید درآورند.

نحوه درمان سرطان‌های خاص

در حالت عادی کرم‌های مذکور ژن‌های SDHB در دی ان ای را حذف نمی‌کنند. این کرم‌ها در شرایط خاص می‌توانند از انرژی ایجاد شده توسط SDHB برخوردار شوند و از آن به عنوان سوخت استفاده کنند. دانشمندان سعی دارند با کمک هوش‌های مصنوعی دارویی را اختراع کنند که می‌تواند استفاده کرم‌های جهش یافته از SDHB را افزایش دهد. پس از این مرحله محققان قصد دارند کرم‌های جهش یافته را از دی ان ای بیماران حذف کنند تا به این صورت نهایتا سرطان فاوو درمان شود. گفتنی است؛ تا به امروز پیدا کردن درمان برای سرطانی همچون فاوو کاملا غیر ممکن به نظر می‌رسید اما اکنون با کمک هوش مصنوعی و دانشمندان دانشگاه‌های مختلف دنیا می‌توان به کشف درمان برای بیماری‌های خاص امیدوار شد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: هوش مصنوعی هوش مصنوعی سرطان درمان سرطان پارسی خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۵۰۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیب های بی خوابی و شب بیداری

وقتی تا دیروقت بیدار می‌مانید، به مغز، قلب، روده‌ها، کلیه‌ها و کبدتان آسیب می‌رسانید. طبق توصیه بنیاد ملی خواب آمریکا، مدت زمان خواب ایده آل برای بزرگسالان ۷ تا ۹ ساعت است. کم‌خوابی می‌تواند به عملکردهای داخلی و حتی اندام‌های بدن آسیب برساند و منجر به ایجاد انواع بیماری‌ها شود:

۱. مشکلات مغزی

براساس مطالعات، بیدار ماندن طولانی، سلول‌های مغز را از بین می‌برد. خواب کافی برای بهبود عملکرد یادآوری و حافظه بسیار مهم است. کم‌خوابی و بی‌خوابی در طول شب، ریسک ابتلا به زوال حافظه و آلزایمر را افزایش می‌دهد.

۲. افزایش فشار خون

افرادی که شب‌ها تا دیروقت بیدار می‌مانند یا کمتر از ۵ تا ۶ ساعت می‌خوابند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به فشار خون بالا هستند. کمبود خواب، اثرات استرس را بر بدن تشدید می‌کند که این شرایط با افزایش فشار خون، ضربان قلب بالا و التهاب همراه است.

۳. چاقی

کم‌خوابی باعث ایجاد عدم تعادل هورمونی در بدن و در نهایت باعث پرخوری و افزایش وزن می‌شود.

۴. دیابت

کمبود خواب، عملکرد بدن برای پردازش گلوکز و میزان انسولین تولیدشده توسط بدن را مختل می‌کند. از همین رو، کم‌خوابی و بی‌خوابی یک ریسک‌فاکتور مهم در ایجاد دیابت نوع ۲ به شمار می‌آید.

۵. سرطان

بر اساس مطالعات، نداشتن خواب کافی شبانه، خطر رشد سلول‌های سرطانی را افزایش می‌دهد. هم‌چنین خواب ناکافی با افزایش ریسک ابتلا به سرطان سینه، سرطان روده بزرگ و سرطان پروستات مرتبط است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • اتفاقی که بعد از نوشیدن هر روز چای در بدن می‌افتد
  • ویدیو/ مغز انسان بزرگ‌تر می‌شود!
  • (عکس) یک اورانگوتان زخمی با گیاه دارویی خود را درمان کرد!
  • ۱۰ حقیقت حیرت‌انگیز درباره عنکبوت‌ها که باید بدانید
  • دانشمندان یک «خطای فنی» در لبه کیهان کشف کردند
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • ساخت یک شعله سه بعدی از سیاهچاله با استفاده هوش مصنوعی
  • ایران جزء ۱۰ کشور اول دنیا در درمان بیماری‌های اورولوژی
  • آسیب های بی خوابی و شب بیداری